WARMTEBOOST HELPT VIJFTIG ONTMOETINGSPLEKKEN IN NEDERLAND MET VERDUURZAMEN

Webinar: over financiering

Tijdens dit webinar in het kader van WarmteBoost nemen we jou als vrijwilliger of beheerder van een dorps-/buurthuis of ontmoetingsplek stap voor stap mee in het financieren van je projectplan. We behandelen de essentiële onderdelen die van belang zijn bij het financieren voor het verduurzamen van jouw buurthuis of ontmoetingsplek.

Dit webinar is bedoeld om voor iedereen die bezig is met het verduurzamen van zijn of haar buurthuis of ontmoetingsplek. We bieden je de tools en kennis die nodig zijn om tot een goede financering te komen. Je bent dus ook van harte welkom als je geen inschrijving hebt gedaan voor het project WarmteBoost 2024.

Momenteel zijn we druk bezig met het beoordelen van alle plannen die zijn ingediend voor de nieuwe ronde WarmteBoost. Tijdens het webinar kunnen we  geen informatie geven over de lopende aanvragen en eventuele toekenningen.

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, kijk het terug: 

Het is tevens terug te vinden op ons youtubekanaal.

WarmteBoost is een initiatief van het Postcode Loterij Buurtfonds, Katalys, LSA Bewoners, Oranje Fonds en de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen en wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.

 

Met vriendelijke groet,

Het WarmteBoost Team

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen